Ingredienser (1 stor pannkaka):
- 2 ekologiska ägg (110 g)
- 1 dl keso fett 4 % fett (100 g)
- 1 1/2 msk kokosmjöl (14 g)
- 1/2 tsk bikarbonat (1 g)
- en nypa tsk vaniljpulver
- 10-20 steviadroppar
- ca 1 tsk kokosolja (4 g)
- 1 msk lönnsirap till servering (15 g á 40 kcal)
- ca 100 g blandade bär till servering*
* 100 g blandade bär (röda vinbär 40 g, blåbär 40 g, hallon 10 g och björnbär 10 g) innehåller ca 40 kcal, 1 g protein, 8 g kolhydrater, 0,5 g fett och 3,7 g fiber.
Gör så här:- Sätt på ugnen på 225 grader C. Mixa ägg, keso och stevia i en liten bunke med höga kanter.
- Blanda kokosmjöl, bikarbonat och vaniljpulver i en liten skål och tillsätt sen i äggblandningen. Mixa eller vispa noga.
- Smörj en ugnsfast form i botten och häll i blandningen (den ska bli ca 1 cm hög i formens botten) och grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min. Servera med lönnsirap och blandade bär.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar